fbpx
Bumble B. Boy

Bumble B Boy

vrijdag 15 maart 2024
locatie:
De Vereeniging
datum:
vrijdag 15 maart 2024
zaal open:
19:15 uur
start:
20:15 uur

De Nijmeegse Bumble B. Boy is een snel opkomende art-punk artiest en mislukte kinderentertainer. Hij verlegt grenzen en trekt door heel Nederland een geschokt en verbijsterd publiek met zijn unieke mix van theater, verhalen vertellen en elektrische punkenergie. Vandaag presenteert hij zijn debuutalbum!

Op Bumble B. Boy’s debuutalbum ‘Bumble B. Boy!’ probeert de mislukte kinderentertainer de onvoorspelbare chaotische essentie waar het publiek naar hunkert te bottelen in een verteerbaar, toegankelijk product voor het hele gezin! Dit album vangt de leuke, upbeat, kinderlijke punkgeest van Bumble B. Boy en verspreidt deze over een divers scala aan genres; van disco tot art-rock, afrobeat, Japanse surfrock, psychedelica en circusmuziek.

Bumble B. Boy is niet onbekend in Nijmegen. De van oorsprong Australische muzikant, nu al een aantal jaren gevestigd in Nijmegen, won in mei 2022 de Roos van Nijmegen. Hij stond al op festivals als Best Kept Secret, Down the Rabbit Hole, Into the Great Wide Open maar óók onze eigen Vierdaagsefeesten, Oranjepop, Zeitgeist en Popronde.

Het optreden vindt plaats in de grote zaal van De Vereeniging. Het is een sta-concert, er zijn geen zitplaatsen beschikbaar.

genre

rock

media

Bumble B Boy

vrijdag 15 maart 2024

placeholder