Doornroosje
loader

Roos van Nijmegen: voorronde 3

Burning Paris + Lysogenic Cycle e.a.

Tickets verkrijgbaar bij deelnemende bands

De Roos van Nijmegen is dé muziekcompetitie voor ambitieuze bands en acts met een eigen repertoire uit de regio Nijmegen. Dit jaarlijks terugkerende muziekspektakel bestaat al sinds 1986 en viert dus in 2013 haar 27e verjaardag! In drie voorrondes in Merleyn strijden negen acts om een felbegeerde plek in de finale op 9 mei in Doornroosje.

Tijdens hun eerste repetitie in augustus ’12 voelden de jongens van Season Crow meteen een klik. Na drie weken scoorde de band hun eerste optreden en sindsdien houden ze de vaart er goed in. Met hun groovende milkshake van rock, funk en hiphop ben je verzekerd van een energieke show.

Sinds januari 2010 spelen de drie heren en dame van Burning Paris naar eigen zeggen ‘vuige poprock’. Hun stevige gitaarrock vol girl power laat zich beïnvloeden door diverse bands en stijlen, van Incubus, Foo Fighters en Biffy Clyro tot Paramore.

Wanneer een virus een organisme infecteert, kan het de Lysogenic Cycle in gaan, waarin het zich ongemerkt repliceert, wachtend op het juiste moment om toe te slaan. Dit moderne death/trash metal virus begon in 2009 met het infecteren van het publiek. Na een onderbreking van 2 jaar is de band klaar voor hun comeback.

Bekijk de foto's (Roos van Nijmegen: Season Crow)
Bekijk de foto's (Roos van Nijmegen: Lysogenic Cycle)
Bekijk de foto's (Roos van Nijmegen: Burning Paris)