Doornroosje
loader

Candy Dulfer & Band

Geen webverkoop
7 jan 2017
  • Normaal€ 22,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Na haar ‘special guest’ optreden bij Maceo Parker komt Candy Dulfer terug voor haar eigen show in Doornroosje. Het optreden staat in het teken van haar nieuwe album ‘Together’ dat in november verschijnt, haar eerste studioalbum in 5 jaar. Een zeer persoonlijk album met een terugkeer naar Candy’s funk, jazz & soul roots.

Candy wordt begeleid door een vernieuwde band met daarin aanstormende talenten als Ivan Peroti (Sven Hammond, The Voice of Holland) en drummer Nicky Loman (Mr Probz) maar ook oude bekenden als gitarist Ulco Bed en special guest Chance Howard (USA, Prince, The Time).

Over de hele wereld staat Candy Dulfer bekend om haar krachtige, energieke live concerten. Ze werkte samen met o.a. Prince, Beyoncé, Van Morrison, Aretha Franklin, Blondie en Pink Floyd, speelt met haar band over de hele wereld in uitverkochte zalen en op de grootste festivals, ontving een Grammy Award nominatie voor haar debuutalbum ‘Saxuality’, verkocht ruim 2,5 miljoen solo-albums wereldwijd, en scoorde meerdere nummer 1 hits in de USA. Met Prince werkte ze vele jaren nauw samen, deed ze diverse wereldtournees als vast lid van zijn NPG Band, en was ze te horen op diverse live- en studioalbums.

Bekijk de foto's
verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.