Doornroosje
loader

3FM Serious Talent On Tour

Chagall + ED + A Polaroid View

Chagall is 11 als ze begint met zangles. Ze wordt kort daarop gescout voor het tv-programma Buya van [email protected] In een roze jurkje zingt ze daar Jewels ‘You Were Meant For Me’. En dan gaat het spreekwoordelijke balletje rollen. Tussen 2007-2011 speelt Chagall in de vierkoppige band Silent Rebell. Ze is leadzangeres, toetsenist en songwriter. Maar in 2010 schrijft ze solo het nummer ‘By Your Side’ voor de Nederlandse speelfilm Tirza. In het najaar van 2011 verschijnt haar eerste EP. 

Ed Struijlaart was tot 2010 frontman van de Haagse band en Serious Talent Stud Muffins. In 2010 viel de band uit elkaar. De bandleden liepen tegen de 30 en hadden drukke banen. Het was moeilijk te combineren. Maar ED gaf op dat moment juist zijn vaste baan en zelfs zijn huis op om zich volledig op zijn muziek te storten. Tijdens zijn schrijfproces werd hij bijgestaan door muzikanten als Bertolf en Jan Peter Hoekstra wat uiteindelijk resulteerde in een twaalftal nummers voor debuutalbum Head, Hearts and Handsdat uitkomt in januari 2012. Hij zocht juist de samenwerkingen, omdat hij creatieve inspiratie zocht. Bij Stud Muffins schreef hij alleen en zat daardoor vast in een cirkeltje, maar met deze hulp kwam hij er makkelijk uit. ‘Face Down’ is de eerste single van ED en mag zich daarmee 3FM Serious Talent noemen.

Dit is een S.O.S. concert. Op vertoon van je collegekaart kun je van maandag tot en met donderdag voor de helft van de prijs naar S.O.S. concerten in Merleyn. Jawel, maarliefst 50% korting. De korting is alleen te verkrijgen aan de deur van Merleyn, en op = op. 

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden