Doornroosje
loader

Chocolademelk

Charmante Kloodzakken + Be Charm’D e.a.

Donderdag 20 juni gaan we weer een mooie nacht tegemoet met het gezelligste dj team op planeet aarde: Be Charm’D en de Charmante Kloodzakken.

Zoals jullie inmiddels weten mixen en fixen deze mannen alle muziekstijlen tot één grote smeltkroes van energie waardoor elke vezel van je lichaam de dansvloer eigen maakt.

Maar er is meer:E.P. Release party Kosmic Noise
Tijdens deze editie van Chocolade Melk hebben we de eer om het superduo van Kosmic Noise te verwelkomen. Nadat ze tijdens Koninginnenacht in Amsterdam de Queensbridgeparty volledig hebben gesloopt is het tijd voor deze boys om met hun eerste eigen muzikale wapenfeit aan te treden.

Men kent de twee hoogstwaarschijnlijk al van producties van D. Lipps, Charmante Kloodzakken, Leeroy en Akwasi (Zwart Licht), Nexusz en Nijmegens finest: Kabel en Roscovitsch. Nu gooien ze het over een andere boeg: 20 juni releasen ze hun EP genaamd “The Big Bang Symphony”, met de fijnste trap tunes, maximum bass en de meest catchy electronic melodies voor de dansvloer. En dat allemaal op 1 fonkelnieuwe tape! Stay tuned for The Big Bang Symphony!