Doornroosje
loader

FortaRock

Chelsea Grin + Veil of Maya

Oceans Ate Alaska

Chelsea Grin, afkomstig uit Salt Lake City, Utah, heeft zich de afgelopen jaren opgewerkt als één van de vaandeldragers in het ‘deathcore’ metalgenre.

De band is ongekend populair en daar heeft het nieuwe album ‘Ashes to Ashes’ zeker aan bijgedragen. De release komt zes jaar van de debuut EP ‘Chelsea Grin’ uit 2008. Het is wederom een loodzware, technische en brute plaat geworden, absoluut geen makkelijke kost, maar dat is precies zoals ‘deathcore’ anno nu hoort te klinken; hard en meedogenloos.

Net als Chelsea Grin is Veil of Maya aan een opmars bezig, de meer djent georiënteerde metal is technischer van aard en is ook melodieuzer dan de bovenstaande band. Het laatste album ‘Eclipse’ is geproduceerd door Misha Mansoor van Periphery en dat is te horen, want het mathematische riffwerk voert de boventoon. Een nieuw album is in de maak. Beide bands staan garant voor verpletterende live shows.

Het optreden van Black Tongue vanavond komt helaas te vervallen, de zanger van de band heeft een ongeluk gehad en is niet in staat op te treden.

Het tijdschema is aangepast en is nu als volgt;

19.00 – deuren en kassa open
20.00 – 20.30 Oceans Ate Alaska
20.50 – 21.35 Veil of Maya
21.55 – ……… Chelsea Grin

Bekijk de foto's (Oceans ate Alaska)
Bekijk de foto's (Veil of Maya)
Bekijk de foto's (Chelsea Grin)