Doornroosje
loader

Chocolade

The Flexican + Wantigga

Be Charm'D + Odin + Rather Real + Lood de Kloot & Clif Bangs

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Het is herfst, de dagen worden korter maar gelukkig de nachten langer. Op deze lange herfstnacht een nieuwe editie van Chocolade waarop twee wereldreizigers voor wat extra graden zullen zorgen.

Mexico born en Amsterdam raised, de koning van de clubs en de vorst van de festivals. Hij komt eindelijk naar Chocolade: The Flexican (Mad Decent, Top Notch)! Deze Flinke Naam kennen jullie natuurlijk van zijn gigantische git ‘Watch Out For This (Bumaye)’ (met niemand minder dan Diplo en FS Green), van de beats van Flinke Namen en van zijn eigen Yours Truly. Hij komt het festivalgevoel nog één keer naar binnen brengen deze donkere maand.

Daarnaast zien we vannacht een ander bekend gezicht terug achter de 1’s en 2’s: Wantigga (Soulection, Huh What & Where). Deze resident van KLEAR, producer/rapper van FATA en Bankpionier achter je favoriete originals & remixes halen we vanavond speciaal voor Chocolade terug van zijn tour uit Indonesië.

Natuurlijk is de Chocolade squad zelf ook van de partij: Be Charm’D, Odin, Rather Real, Lood de Kloot & Clif Bangs. We gaan weer shinen!