Doornroosje
loader

Chocolade

Kay J + Jaël + Raywell

Be Charm'D + Odin + Rather Real + Lood de Kloot + MC Clif Bangs

Na onze klapper in samenwerking met The Joint kijken we uit naar een nieuw seizoen. Weer een nieuwe mijlpaal, want op deze editie trappen we het nieuwe seizoen af met (voor het eerst) een internationale artiest.

We halen onze eerste internationale naam uit hét land der chocolade: DJ KAY-J! Deze jonge eclectische Belg vind  dankzij zijn residenties op Dirty Monkey (Brussel) en FM Brussel altijd weer een perfecte mix voor zijn publiek. Geen wonder dat hij ook wel bekend staat als de Prins van Brussel.  Vanuit het hoge noorden hebben we JAËL op bezoek. Deze duizendpoot (producer, DJ, zanger en multi-instrumentalist) is op zijn zachts gezegd een genie te noemen. Dit werd al bevestigd door zijn releases op Darker than Wax en Future Beats, maar het wachten is op zijn eerste EP Imaginations.

En dan is er nog Raywell. straight uit de Driehoek familie komt deze Waalwijker ons laten zien waarom zijn eigen feest RLD al 3 jaar achter elkaar uitverkocht is.
Natuurlijk is de vaste selectie er ook bij. Your favorites and mine, Be Charm´D, Odin, Rather Real x Lood de Kloot en Clif Bangs.