Doornroosje
loader

Chocolade - 2 year anniversary!

Abstract + Achmed Akkabi + Be Charm'D + Godenzonen

Odin + Rather Real + Lood de Kloot + MC Clif Bangs

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

We zijn jarig! Na duizenden gasten, tientallen DJ’s & MC’s, vijftig t-shirts, twee mixtapes en één verhuizing zijn we al weer twee jaar gaande en is het tijd voor onze “2 year anniversary!”

Voor deze speciale aangelegenheid maken we ons Chocoteam weer compleet en (we konden ons écht niet inhouden) verdubbelen we onze versterking deze keer met maar liefst 4 andere shottas: zo hebben we om te beginnen Abstract (de President van de Jimmy Woo) weer eens uitgenodigd! Na dat hij begin vorig jaar al eens bij ons de boel heeft lopen slopen is hij al weer vele internationale clubs en festivals verder en blijven de originals, remixes en mixtapes zich maar opstapelen. Als je deze naam nog niet eerder hebt gezien heb je vooral veel geslapen vorig jaar. De andere big guy in onze line up heb je zéker gezien: Achmed Akkabi! Deze topacteur knalt van het witte doek af maar is ook grondlegger en DJ bij de Kinderen van Den Haag (die elke donderdag weer Club 7 overvol hebben met de Daghap). We zijn trots dat hij op onze verjaardag een van de hoofdrollen van de avond gaat vertolken!  En dan zijn er ook nog de Godenzonen! Deze twee hebben (met hun ervaring als resident van meerdere parties in de randstad) het delicate “opwarmen van die shit” als hun specialiteit gemaakt. Een real treat voor de vroegkomers!

En ja, er is zo veel te vieren, dus het gehele Chocoteam is daar: Be Charm’D, Odin, Rather Real x Lood de Kloot en MC Clif Bangs!

lees meer
Bekijk de foto's