Doornroosje
loader

Planet Rose & Evotions present:

Chris Liebing

Donderdagnacht = technonacht in Roosje met Liebing.

Er zijn van die combinaties die goud waard zijn. Die tussen Chris Liebing en Doornroosje is er zo eentje want de goedlachse geweldenaar voelt zich als een vis in het water in de Nijmeegse technotempel. Voor een nachtje ramwerk in de Keizerstad maakt hij graag een plek vrij in zijn drukke agenda. Op donderdag 13 september bijvoorbeeld. Dan presenteren Evotions en Planet Rose de Duitse technoheld in een exclusieve special.

Het is een traditie aan het worden dat Liebing jaarlijks Doornroosje aandoet. Ditmaal tekent hij voor een set van vier uur. Tijdens Time Warp Holland moest de zaal waar Chris stond te draaien zelf enige tijd dicht omdat het er bomvol stond. Het maakte maar weer eens duidelijk dat de labelbaas van CLR vandaag de dag een van de allergrootste DJ’s in de technoscene is. De verwachting is dan ook dat deze avond heel snel uitverkoopt!

Het voorprogramma is ook bijzonder. Het lijkt wel de nacht van de tatoeage om zomaar eens te zeggen want waar Liebing een prachtige creatie op zijn armen heeft gaat zijn voorganger nog een paar stappen verder. Maar weinig bezoekers zullen het belletje horen rinkelen bij de naam DJ Ink maar wie regelmatig een feest bezoekt zal zich ongetwijfeld de markante persoon zijn opgevallen. Achter zijn vervaarlijke uiterlijk vol tatoeages schuilt echter een goedaardige kunstenaar die zijn creativiteit niet alleen in zijn werk uit, maar ook in techno in de breedste zin van het woord.

En dan is er nog de tweede zaal. Aan het programma daar wordt nog gewerkt maar ga er maar vanuit dat dit smaakvol en representatief zal zijn met een paar bpm’s meer.