Doornroosje
loader

Nachtsport

Christian Smith + Alex Under + Thomas Elmore

Nachtsport is terug!

Na een jaar afwezigheid is het Nijmeegse techno concept – dat bekend is van succesvolle feestjes in o.a. Doornroosje en Merleyn – terug met een nieuwe editie. Na een waardige afsluiting in het oude pand is het tijd om uit te pakken in het vertrouwende nieuwe Roosje. Met een waardig programma wordt er deze editie weer een oproep gedaan aan alle Nachtsporters om een avond flink aan de conditie te werken.

Christian Smith (SE)
Een kampioen van de funky techno sound met rollende baslijnen. Elementen die ook telkens terug komen in zijn laatste album Stranger Than Paradise gereleased op zijn eigen label Tronic. Zijn roots mogen dan wel liggen in de rollende techno maar hij is geen purist dus verwacht een techno set met een innovatieve ‘’out of the box’’ platenkeus. Met slechts enkele gigs in met name Amsterdam weinig in Nederland te zien en nog niet eerder in Nijmegen op bezoek geweest.

Alex Under (ES)
Deze jonge Madrileense DJ staat bekend om zijn eclectische stijl. Zijn producties en sets variëren van house naar minimal en van techno naar acid. Na 5 jaar komt hij weer terug in Doornroosje voor een exclusieve techno closing set.

Thomas Elmore
Afgelopen jaar is hij druk bezig geweest met het neerzetten van zijn soul-volle house & techno concept Blauwdruk waarmee hij erg sfeervolle feestjes in Merleyn heeft neergezet. Hij is Nachtsport’s resident van het eerste uur en het leek daarom meer dan gepast dat hij de eerste klanken zal inluiden met een extra lange set.

Voor kaarten klik HIER.

lees meer
Bekijk de foto's