fbpx
Afbeelding voor Chubby and the Gang

Chubby and the Gang

+ Romeo Taylor

dinsdag 19 april 2022
locatie:
Merleyn
datum:
dinsdag 19 april 2022
zaal open:
20:00 uur
start:
20:30 uur

Deze vijf Londense herrieschoppers maakten in thuisland snel furore in de hardcore & punk scene. Met striemende garagepunk meets pubrock en energieke live shows zetten het clubcircuit op z’n kop. Zweterige moshpit gegarandeerd!

De vergelijking met Motorhead ligt op de loer en dat is vooral te danken aan frontman Charlie Manning Walker. Zijn agressieve zanglijnen en pakkende refreinen passen perfect bij het rauwe muzikale geluid van de band die doet denken aan Cockney Rejects. Maar Chubby and the Gang heeft ook ‘soul’ want naast de punk nummers spelen ze ook melodieuze punk, surf en kick-ass rock-‘n-roll met ruimte voor meebrulmomenten en koortjes. Debuutplaat ‘Speed Kills’ verscheen begin 2020 en op 27 augustus verschijnt hun nieuwe langspeler ‘The Mutt’s Nuts’. Dikke aanrader voor liefhebbers van The Chats, IDLES, Amyl and the Sniffers en eerdergenoemde acts.

De support wordt deze avond verzorgd door Romeo Taylor. Een electronic/disco one man band die opent voor een rauwe garage punkrock band? Jazeker want Romeo Taylor is niet alleen goed bevriend met de band maar ook nog eens een steengoede live performer die iets doet wat Chubby and the Gang niet kan.

genre

rock, punk

media

Chubby and the Gang

dinsdag 19 april 2022

placeholder