Doornroosje
loader

Colter Wall + Belle Plain

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Tijdschema o.v.b.
Deuren & kassa open: 19.30 uur
Aanvang Belle Plaine: 20.15 uur
Aanvang Colter Wall: +/- 21.20 uur

Het is niet eenvoudig om erachter te komen welke nummers op het nieuwe album van Colter Wall originals of covers zijn. De serene country & roots muziek van de Canadese singer/songwriter klinkt namelijk alsof ze uit een ver verleden stammen.

‘Songs of the Plains’ bevat een aantal country ‘classics’ die net ten noorden van de grens met de Verenigde Staten hun oorsprong kennen. Het album is dan ook bedoeld als eerbetoon aan Wall’s thuisland Canada. En in zijn eigen spaarzame manier maakt hij zonder opsmuk duidelijk dat waar hij ook gaat en staat; “the rustle of wheat fields start calling his name”. Geproduceerd door Dave Cobb (Jason Isbell, Chris Stapleton, Sturgill Simpson, Amanda Shires), krijgt hij hulp van wat oudgedienden waaronder pedal steel ace Lloyd Green, drummer Chris Powell en Willie Nelson’s longtime harmonicaspeler Mickey Raphael.

Bekijk de foto's (Belle Plain)
Bekijk de foto's (Colter Wall)