fbpx
Afbeelding voor Courtney Marie Andrews

Courtney Marie Andrews

vrijdag 5 november 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
vrijdag 5 november 2021
zaal open:
19:30 uur
start:
20:00 uur

Courtney Marie Andrews is een singer-songwriter uit Phoenix die ondanks haar relatief jonge leeftijd al zeven albums op haar naam heeft staan. De Amerikaanse maakt prachtige country-folk, die bij vlagen rauw en melancholisch is, maar altijd voorzien van de nodige americana invloeden. Ze schrijft dan ook al sinds haar veertiende nummers en haar eerste album bracht ze uit op slechts 18-jarige leeftijd.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

Haar songs werden opgevangen door o.a. Jim Adkins van Jimmy Eat World met wie ze samen op het podium stond voor verschillende duetten. Ook bracht ze enkele maanden door in ons zuider-buurland en speelde en zong ze samen met Milow. Tevens schreef ze in België zogezegd in ‘vrijwillige ballingschap’ haar album Honest Life. In juli komt haar nieuwste studio-album Old Flowers uit, een kwetsbaar album dat zij schreef in de nasleep van het verbreken van haar lange relatie. Het album werd geproduceerd met Andrew Sarlo, bekend van Bon Iver en Big Thief. Verder werd Courtney Marie Andrews op het album bijgestaan door Twain’s Matthew Davidson en Big Thief’s James Krivchenia.

genre

pop, indie pop, folk, roots, country, americana

media

Courtney Marie Andrews

vrijdag 5 november 2021

placeholder