Doornroosje
loader

Couture

Gamma Intel + Kalrec + Vincent Steen

COUTURE is back! Prepareer jezelf want we krijgen vrijdag 3 april Gamma Intel, Kalrec en Vincent Steen over de vloer. Rauw en intiem, COUTURE op z’n best. ☢Radiating sonic pleasure

Gamma Intel

Pinkman en Brokntoys mainstay Gamma Intel bestookt de ether, clubs en festivals met onzichtbare straling en hoge energie. Nederland begint te klein te worden en de rest van de wereld maakt ook kennis met zijn unieke sound. Hij brengt tassen/sticks vol met buitenaardse melodieën en breaks mee naar Roosje!

Kalrec

Diskodip main man, maar tapt als Kalrec uit een ander vaatje. In den beginnen een onafscheidbaar duo met Operating Modus, inmiddels ook solo als Kalrec stappen aan het zetten. Maurice richt zich met Kalrec op een ander spectrum dan wanneer hij zich Txoria waant. Kalrec bombardeert dansvloeren met breaks, stroperige electro en overige klappers.

Vincent Steen

Boywonder Vincent Steen legde in korte tijd een bijzonder stevig fundament en zal hierop verder bouwen. Inmiddels een vaste waarde in de Nijmeegse muziek onderwereld.
Steen komt doen wat hij goed kan, de zaal in beweging krijgen met zijn eclectische en unieke mix van beklemmende sonische specialiteiten en lichter materiaal.