Doornroosje
loader

Customs

Het nieuwe album ‘The Market’ van Customs wordt een dezer maanden uitgebracht. Op dit derde studioalbum klinkt Customs dansbaarder dan ooit. De Belgische band injecteerde hun vertrouwde gitaargeluid met stijlen als disco, glamrock en funk invloeden. De karakteristieke en donkere stem van voorman Kristof, de pakkende melodieën, stakke ritmes en het energieke geluid zijn hetzelfde gebleven.Customs werd in 2008 opgericht en scoorde een jaar later een hit met hun debuutsingle ‘Rex’. Dit betekende het begin van een succes in hun thuisland en Nederland. De band grossierde vanaf het begin van hun carriere in op jaren ’80 gestoelde gitaarrock en postpunk in de lijn van Interpol.

De band bestaat uit Kristof Marie August Albert Uittebroek (zang, gitaar), Joan Willy August Govaerts (bass), Jelle Florentius Mark Janse (gitaar) en Yannick de Clerck (drums).

Nieuw materiaal is reeds te beluisteren in de vorm van hun nieuwe single ‘Hole in the Market’. Het nummer is vanaf heden te downloaden via hun website.

 Voor deze show geldt SKIR korting, voor info klik hier

Bekijk de foto's