fbpx
Dark Divine

Fortarock

Dark Divine

+ Undawn

woensdag 29 november 2023
locatie:
Merleyn
datum:
woensdag 29 november 2023
zaal open:
21:00 uur
start:
22:00 uur

Dark Divine is een rijzende ster in het populaire emo-metalcore genre waarin ook Motionless in White en Ice Nine Kills actief zijn.

De jonge Amerikaanse band heeft onlangs hun debuutalbum ‘Deadly Fun’ uitgebracht. De titel geeft het al een beetje aan. De nummers zijn bevlogen maar hebben een serieuze ondertoon. De nummers knallen echter de speakers uit waarbij elektronische elementen worden afgewisseld met dikke zware riffs en knallend drumwerk. Het zorgt voor een emotionele dynamiek waarbij zanger Anthony Martinez moeiteloos schakelt tussen rauwe en cleane zang, waarmee hij aangeeft een opkomende ster te zijn. Dark Divine kon wel eens snel te groot zijn voor de kleinere zalen. De band is dan ook verplichte kost voor liefhebbers van de reeds genoemde acts, maar ook Beartooth, We Came As Romans, Miss May I en Bad Omens.

De lokale helden van Undawn komen Merleyn opwarmen met een hun knalharde metalcore. De band deed al de support voor Parkway Drive, Lorna Shore en While She Sleeps. Liefhebbers weten dan genoeg, dit wil je niet missen!

genre

metal, metalcore

media

Dark Divine

woensdag 29 november 2023

placeholder