Doornroosje
loader

Stevenskerk Live

Daryll-Ann

Let op! Dit optreden vindt plaats in de Stevenskerk tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. 

Onlangs besloot Daryll-Ann, bijna tien jaar na het uiteengaan, om weer te gaan spelen. Daryll-Ann werd opgericht in 1988 en groeide in de jaren negentig uit tot één van de meest succesvolle Nederlandse bands van zijn generatie. De band werd geroemd om zijn liedjes met meerstemmige zang en pakkende melodieën. De liedjes werden geschreven door Anne Soldaat en Jelle Paulusma (beiden zang en gitaar) samen met Coen Paulusma (zang), Jeroen Vos (bas) en Jeroen Kleijn (drums). Niet alleen in Nederland maar ook in Groot-Brittannië, kreeg de band voet aan de grond. Ondanks de trouwe fanschare en positieve kritieken in de pers bleven de grote verkoopsuccessen uit en in mei 2004, vlak na het laatste album ‘Don’t Stop’ besloot de band te stoppen.

Eind vorig jaar verscheen er een fraaie verzamelbox met het complete studiowerk van de band. Dankzij deze op Excelsior Recordings verschenen verzamelbox besloten de originele bandleden om weer bij elkaar te komen.

Na een uitverkochte clubtournee en een selectief aantal festivals komen de heren terug naar Nijmegen om eenmalig een semi-akoestische show te geven in de Stevenskerk.