Doornroosje
loader

Planet Rose

Dave Clarke +

Tradities zijn er om in ere te houden, zeker als het gaat om tradities waar iedereen blij van wordt. Het is weer hoog tijd voor techno legende Dave Clarke’s jaarlijkse Planet Rose bezoek, en net als altijd zal hij een exclusieve 3 uur set draaien.

Dave’s visie, draaistijl en eigenwijze punk attitude sluiten naadloos aan op het in grafitti gedrenkte Doornroosje pand. De man met de sloophamer zorgt elke keer voor een memorabele avond, eentje waar we in Nijmegen dan ook telkens weer naartoe leven.

Naast Dave staat nog een bijzondere gast uit Engeland op de line up: ø [Phase]. Deze legendarische producer is bezig aan zijn tweede jeugd via het Belgische Token label. Een album staat in de planning en de ogen van de techno wereld schuiven steeds meer zijn kant op. En wie kan beter een ouderwets stevig techno avondje beter openen dan resident van het eerste uur DJ Pure?

Het bonte gezelschap van Circus Charlie neemt de kleine zaal over. Zoals altijd voor geen gat te vangen en stronteigenwijs. Verwacht techno, house, drum & bass, dubstep en alles er tussen in via hun ambassadeurs Onrust, Staal, Maneki Neko en Minipax.