fbpx
Afbeelding voor Davina Michelle

Skyward Clubtour

Davina Michelle

woensdag 11 december 2019
locatie:
Doornroosje
datum:
woensdag 11 december 2019
start:
20:00 uur

Wereldster P!nk reageert afgelopen jaar in een viral ‘Glamour USA’ video op Davina Michelle haar cover van ‘What about us’ met uitspraken als “Now I know how it’s supposed to sound.’’

Sindsdien gaat het hard voor de Nederlandse zangeres/muzikante. Het YouTube kanaal van de zangeres groeit explosief. Kort hierna volgt Davina haar deelname aan het tv-programma ‘De Beste Zangers van Nederland’. Hiermee scoort ze met het nummer ‘Duurt te Lang’ van Glen Faria een recordbrekende nummer 1 hit (waaronder ‘Meest succesvolle zangeres ooit in de Top 40’). Als bekroning wint Davina een Edison Award voor ‘Beste Nieuwkomer.’ Na een uitverkochte clubtour in het najaar van 2018 richt Davina Michelle zich met haar productie team Sub Bass Music Group op haar eigen single die half maart uitkomt.

De support wordt verzorgt door Alissa May. Alissa May is een powerchick die met haar attitude rauwe pop brengt. De Eindhovense zangeres tourt mee in het voorprogramma van Davina Michelle gedurende haar ‘Skyward’ clubtour. Ze lanceert haar eerste single eind dit jaar en zal deze ook spelen in de zalen door het hele land. Alissa May hoopt in 2020 het land te veroveren met eigen werk.

genre

pop

Davina Michelle

woensdag 11 december 2019

placeholder