Doornroosje
loader

Shake Your Rump

De Kietelmannen + DJ Onko + SorryMan

Shake Your Rump! Na al menig waanzinnige editie keert Shake Your Rump terug om Merleyn opnieuw een nacht lang te laten dansen.

Shake Your Rump! Na al menig waanzinnige editie keert Shake Your Rump terug om Merleyn opnieuw een nacht lang te laten dansen. DJ Onko is begon met het draaien van obscure hits in de kelder van De Plak en De Onderbroek en heeft razendsnel een reputatie verkregen als een partystarter. Dit bewees hij niet alleen in Merleyn maar ook al op de after van Oranjepop en op Herfst Drift en veel meer.

Shake Your Rump head honcho DJ Onko heeft voor deze editie 3 muzikale vrienden uitgenodigd die de dansvloer in beweging zullen zetten als nooit tevoren. De combinatie met de Kietelmannen bleek al menigmaal een schot in de roos maar vanavond staat ook in het teken van het Merleyn debuut van de illustere SorryMan. Goeie hits en nog betere dansmoves gegarandeerd. Verwacht alles wat goed en fout is, en ultiem dansbaar: disco, electro en keiharde hits. Geen gedoe, maar gegarandeerd een goed feest.

lees meer