Doornroosje
loader

De Basis Sessies

De Niemanders

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Tickets voor dit event zijn beperkt, er zijn enkel zitplaatsen en mensen die niet tot één huishouden behoren wordt verzocht anderhalve meter afstand te bewaren. Als je binnen anderhalve meter van elkaar mag (en wil) zitten bestel je een ‘Duo Ticket’. Alles over onze corona maatregelen vind je op deze pagina.

Muzikale broedplaats De Basis wordt verbouwd, maar zit niet stil! In De Basis Sessies op locatie krijg je naast een dosis live muziek een inkijkje in het maakproces. Als onderdeel van het concert neemt De Basis je mee in het verhaal áchter de muziek. Wat beweegt de muzikanten? Hoe gaan ze te werk? En hoe hoor je dat terug? Een interessante avond dus met én over muziek met deze avond niemand minder dan De Niemanders.

Songschrijvers Rocco Ostermann (Donnerwetter) en Wout Kemkens (Shaking Godspeed) speuren als embedded musicians gevangenissen af naar bijzondere verhalen en muzikanten. Op zoek naar de kantelpunten en sleutelmomenten in de levens van hen die de verkeerde keuzes hebben gemaakt. De verschoppelingen, de misdadigers, de langgestraften. Gedetineerden.
Samen met – en geïnspireerd door – de inmates schrijven Rocco en Wout een uniek album dat verhaalt over de bajesbewoners en hun levens. Een ontmoeting en samenwerking tussen ‘binnen’ en ‘buiten’. Samen zijn zij De Niemanders.

“De Niemanders is een van de indrukwekkendste Nederlandse rockalbums van de laatste jaren” (De Volkskrant, ★★★★)