Doornroosje
loader

De Roos Online

Na maandenlange onzekerheid over de mogelijkheden binnen de COVID-19 maatregelen gaat de editie van dit jaar alsnog door, al is het op een andere manier dan de vorige jaren. Aangezien er geen mogelijkheid is om de acts op te laten treden in Doornroosje of Merleyn met publiek erbij, gaat de editie van dit jaar online door onder de naam De Roos Online!

De acts die geselecteerd zijn voor deze editie van De Roos zijn op 14 juli te zien in een showcase livestream die via de social mediakanalen van De Roos gedeeld zal worden. Op 29 en 30 juni zullen de acts in Doornroosje aanwezig zijn om tien minuten aan nummers op te nemen en geïnterviewd te worden, tijdens de livestream zal er een live presentatrice deze videoclips en interviews aankondigen zodat de kersverse acts alsnog gehoord kunnen worden.

Deze online editie van De Roos is een tijdelijke oplossing om de acts alsnog een podium te bieden en hun muziek de wereld in te knallen. Er is bewust gekozen om geen competitie toe te voegen aan deze versie, omdat niet elke act regelmatig heeft kunnen repeteren door de corona maatregelen en omdat het live aspect belangrijk is voor velen. Vanaf volgend jaar zal De Roos weer terugkeren in haar originele vorm, dit jaar is een spin-off.

Timetable:

20:05 – IøK
20:20 – DOSKO
20:35 – Mark of Chaos
20:50 – Terry Joint
21:05 – Cloudsurfers
21:20 – Cher Ami
21:35 – Misprint
22:50 –
Iris Romeijnders