fbpx
Afbeelding voor De Roos voorronde #1

De Roos voorronde #1

Divverent + Onderstroom

dinsdag 29 maart 2022
locatie:
Merleyn
datum:
dinsdag 29 maart 2022
zaal open:
20:00 uur
start:
21:00 uur

De Roos is dé competitie voor muzikaal talent in Nijmegen! Dit jaar wordt de 36ste editie van deze jaarlijks terugkerende muzikantencompetitie georganiseerd door Doornroosje. Al sinds 1986 maakt de Roos een belangrijk deel uit van de Nijmeegse muziekscene en biedt deze wedstrijd het perfecte podium voor ambitieuze beginnende acts met een eigen repertoire uit de regio Nijmegen. Deze voorronde spelen Divverent en Onderstroom in Merleyn.

Divverent is een Nederlandstalige artiest die varieert van house naar RnB met Hip Hop als basis. In zijn liedjes komt vaak de taal van liefde naar voren in alle vormen. Bij zijn shows wordt hij begeleid door zijn toetsenist Zaffré, zijn gitarist en tevens ook producer Parsa en zijn drummer Jesse.

Onderstroom is een tweestemmig duo met luisterliedjes, geïnspireerd door folk & blues. Voorheen zong de band in het Engels onder de naam Zonder Grond, maar sinds twee jaar is Nederlands de voertaal. Twee gitaren, twee stemmen en één mondharmonica zorgen voor de fijne muziek van Onderstroom.

 

genre

pop, rock

De Roos voorronde #1

dinsdag 29 maart 2022

placeholder