fbpx
Afbeelding voor De Roos voorronde #2

De Roos voorronde #2

Case Candy + Bumble B. Boy + SNELBOOT

dinsdag 5 april 2022
Uitverkocht

Nooit meer te laat voor tickets? Meld je aan voor updates!

WhatsApp

Liever updates per email? Meld je aan.

locatie:
Merleyn
datum:
dinsdag 5 april 2022
zaal open:
20:00 uur
start:
20:30 uur

De Roos is dé competitie voor muzikaal talent in Nijmegen! Dit jaar wordt de 36ste editie van deze jaarlijks terugkerende muzikantencompetitie georganiseerd door Doornroosje. Al sinds 1986 maakt de Roos een belangrijk deel uit van de Nijmeegse muziekscene en biedt deze wedstrijd het perfecte podium voor ambitieuze beginnende acts met een eigen repertoire uit de regio Nijmegen. In de tweede voorronde staan Case Candy, Bumble B. Boy en SNELBOOT op de planken.

Case Candy is een eigentijdse en opzwepende funk-band: female-rap & zang in combinatie met hun solide basis van funk-based gitaarpartijen, vloeiende baslijnen en hip-hop grooves. Hun unieke sound en songs zijn als een explosie in een banketbakkerij; kleurrijk en smaakvol. Case Candy maakt je zo blij als een kind in de snoepwinkel!

Bumble B. Boy is een kinderfeestjes entertainer die zijn tenen doopt in de muziekscene van punk. Met een passie voor kinderen en bijen tracht Bumble B. Boy een nieuwe, onhandelbare muziek door te oren van zijn luisteraars te duwen. Verwacht niks, en accepteer alles van Bumble B. Boy terwijl hij schokkend op het podium staat met ritmische punk beats en eclectische pop melodieën!

SNELBOOT is een band die Nederlandstalige Indiepunk maakt met haakse maatsoorten en rifjes. Want drie gasten met muziekinstrumenten te lang in een ruimte met te veel tapijt; dat gaat broeien, dat gaat zich aan elkaar ergeren. Dat gaat uit pure opgekropte frustratie maar muziek maken. Dat is SNELBOOT!

genre

pop, rock

De Roos voorronde #2

dinsdag 5 april 2022

placeholder