Doornroosje
loader

In the Round

De Staat

EXTRA KAARTEN NU TE KOOP!

Voor onze lokale helden van De Staat wordt het tijd om de periode “O” af te sluiten en een opmaat te maken naar een volgend album. Na veel optredens in binnen-en buitenland, waaronder een supporttour met Muse door Europa, keert De Staat terug naar hun thuisstad Nijmegen. De optredens zullen plaatsvinden op 17, 18 (uitverkocht) en 19 november op De Vasim. De kaartverkoop gaat hard!

Volgens frontman Torre Florim wordt dit een bijzonder spektakel. Hij legt uit: “Op een oud fabrieksterrein zetten we een grote tent neer waarin we speciale shows gaan spelen. Deze shows spelen we precies in het midden van het publiek, op een rond podium. Dit zorgt voor een totaal andere ervaring voor zowel het publiek als de band. Er is geen muur meer achter de band. Overal staat publiek. Dus we kunnen ons niet verstoppen. Alles wat we doen is zichtbaar. Waardoor iedereen nieuwe dingen kan ontdekken.”

De eerste keer dat de band middenin het publiek speelde, was tijdens Down The Rabbit Hole, waar De Staat een onaangekondigde live rave-show deed middenin het bos.

Florim vervolgt: “Deze tent is van ons, dus we proberen alle hoeken van deze tent te gebruiken. We zetten onszelf in een ongewone situatie, wat zal zorgen voor een ongewone, unieke show. Misschien raar, zoekend en vindend, ongetwijfeld niet altijd perfect, maar wel altijd spannend. Met genoeg nieuwe elementen. We zullen nieuwe nummers debuteren, geschikt gemaakt voor deze situatie. Een nieuw lichtplan. Een ander geluid. Een persoonlijker contact met het publiek. De Staat blijft De Staat, de rest wordt anders.”

De band hoopt fans uit heel Nederland bij deze shows te zien. Op een speciale website voor dit event, destaatintheround.nl, is alle info te lezen over ticketverkoop, maar ook over de bereikbaarheid van het terrein De Vasim in Nijmegen.

Tickets worden ook aangeboden inclusief busvervoer vanaf De Vasim terug naar station Nijmegen CS, en voor automobilisten is er voldoende parkeergelegenheid. De show op zondag 19 november start vroeg zodat je weer op tijd thuis kan zijn. De show op 18 november is uitverkocht, maar op vrijdag 17 november is er ook nog een avondshow.

De kaartverkoop voor dit concert start donderdag 15 juni om 10:00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).

Foto: HP van Velthoven

Bekijk de foto's