Doornroosje
loader

bevrijdingsfestival afterparty

De Tropen + Zanillya

Het is 5 mei dus uiteraard is er tot 23:00 weer een Bevrijdingsfestival in het Hunnerpark. Na 23:00 verplaatsen we het park naar Merleyn. We nemen de zon, de zomerse temperaturen en de tropische vibes mee want in Merleyn staat ons een zweterige nacht van De Tropen te wachten, vanavond bijgestaan door niemand minder dan Zanillya.

De missie voor vanavond is duidelijk: De Tropen gaan je booty slopen. De Tropen behoeven ondertussen weinig introductie meer: ze hebben Merleyn al meerdere malen omgetoverd tot een broeierige kolkende massa maar ook het Ben de Vlegel festival en Herfstdrift viel als een blok voor de eclectische mix van de drie DJ’s. Global Bass, Calypso en Booty music in alle vormen: classics, originals, mixes en mashes. Als speciale gast komt vanavond Zanillya Merleyn verwarmen met een optreden. Voormalig wannaar van de Grote Prijs van Nederland grijpt op haar laatste EP “Electricity and Drums” terug op haar warmbloedige Caraïbische roots en werd al opgepikt door o.a. Mad Decent (het label van Diplo).

Dus kom je mooiste hawaiiblouse showen, je strohoed in de lucht gooien of dansen met een opblaas palmboom. Vanavond wordt heet en het bier koud.