Doornroosje
loader

Deep Motions

Deejay Hermit + Wouter Brok + Merites + Emilio Bestevez

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Dat Deep Motions een voorkeur heeft voor de ‘Rotterdamse School’ blijkt wel uit vorige edities met o.a. Gustav Goodstuf, Duplex, Paul du Lac en Marsman. Allen hebben een (in)directe link naar – het mag gezegd worden – één van ‘s werelds beste platenzaken: Clone Records. In dit broeinest van talent en goede muziek is een nieuwe DJ opgestaan: Deejay Hermit. Als medewerker van Clone Records heeft hij ondertussen een verfijnde smaak ontwikkeld en een mooie vinylcollectie opgebouwd. Een mengelmoes van diepe house, melodieuze techno, electro, Detroit en Chicago: van alles passeert de revue in zijn veelzijdige sets. Zijn stijl ligt in het verlengde van artiesten als Hashman Deejay en PLO man.

De avond zal worden omlijst door de Deep Motions DJ’s. Emilio Bestevez en Merites (Saoedi-Arabië) openen de avond, Wouter Brok sluit de avond af. Zoals altijd in het vertrouwde Merleyn en ditmaal GRATIS entree.