Doornroosje
loader

Planet Rose and El Mundo & Satori present

Deetron + CW/A (Clockwork & Avatism) - live

El Mundo & Satori

Het is inmiddels alweer de 4de keer dat onze lokale helden El Mundo & Satori de allerlaatste Planet Rose van het kalenderjaar hosten.

Een traditie die wij met alle liefde voortzetten in ons nieuwe pand en ook nog eens op een prachtige datum valt: derde kerstdag. Samen met hen is ook dit jaar weer een liefhebbers line up van de bovenste plank samengesteld. De Zwitser Deetron is meer dan een decennium lang een graag geziene gast op Nijmeegse bodem. De laatste jaren is zijn ster tot ongekende hoogtes gestegen, dankzij klappers van dansvloerhits en DJ-sets van buitengewoon niveau. Deetron balanceert als geen ander in het schemergebied tussen house en techno, met een uitgekiend gevoel voor melodie, groove en sfeer.

Twee Italianen die het afgelopen jaar hoge ogen hebben gegooid zijn Clockwork (van het bekende Life & Death label) en Avatism (Vakant). Beide heren brachten toen hun veelgeprezen debuut albums uit en de wereld lag aan hun spreekwoordelijke voeten. Onlangs zijn ze een speciaal live project met zijn 2-en gestart onder de naam CW/A. Een mooie primeur dus.

El Mundo & Satori hebben zelf uiteraard ook niet stil gezeten. Satori’s eerste solo album op het label van prog legend Lee Burridge is aanstaande en El Mundo kwam onlangs met een kneiter op Bondage Music uit. Als de kerstkilo’s er op tweede kerstdag niet afgedanst zijn, dan zal dat zeker vanavond gebeuren.

lees meer
Bekijk de foto's