Doornroosje
loader

Nachtsport

Delicatesse + Steffie Ditzel

Ons maandelijks Merleynspektakel barst ook donderdag 27 februari weer los. Deze editie staat geheel in het teken van donkere, rauwe en progressieve techno, enkel gedraaid en geproduceerd door vrouwen. Zij bereiden jullie al lichtelijk voor op onze verjaardag, want op vrijdag 28 maart wordt Nachtsport 3 jaar. Dit wordt gevierd, groots gevierd in het vertrouwde Doornroosje.

Steffie is zeker geen onbekende van ons en in de huidige ‘scene’. Wat zes jaar geleden begonnen is als tijdverdrijf is inmiddels uitgegroeid tot dagelijkse kost. Vanaf het begin af aan heeft ze via Nachsport haar eigen sound laten horen. Dit Utrechtse talent is niet alleen DJ, maar ook producer. Ze omschrijft zichzelf als: “Muziek is de manier om mezelf te uiten, mijn hoofd leeg te maken en om mijn emoties de vrije loop te laten gaan”. Haar stijl: progressief, melodieus, techhouse en deeptechno. Dagelijks werkt ze samen met Paradigm, Klopfgeist en Body Condition. Voor dit laatste label heeft ze net een nieuwe track geproduceerd die dit jaar gereleased zal worden, genaamd “Hidden Memories”. Ook deze avond zal ze jullie weer wegblazen met haar progressieve DJ en LIVE set.

De twee befaamde dames van Delicatesse, zowel nationaal als internationaal bekend van onder andere ADE, Click, Format en van gigs in Antwerpen en Berlijn, zullen deze Nijmeegse avond grandioos afsluiten. Deze DJ set voorzien van donkere en ruige techhouse tonen, vrouwelijk teamwork, en met hun laatste internationale set bij Sisyphos (Berlijn) in gedachten, wordt dit een ware muzikale delicatesse. Wij kijken er alvast naar uit!