Doornroosje
loader

FortaRock

Deströyer 666 + Dead Congregation e.a.

Nocturnal Graves + Inconcessus Lux Lucis e.a.

Tickets
do 31 oktober
  • Voorverkoop prijs€ 27,50
  • Deur prijs€ 32,00
  • De prijzen zijn inclusief alle kosten.

Liefhebbers van extreme metal mogen donderdag 31 oktober met een uitroepteken in hun agenda markeren. Beide zalen van Doornroosje staan deze avond in het teken van een goddeloze hoogmis van formaat. Het duistere en verwoestende hoofdgerecht kondigen we eind maart aan, maar de eerste namen mogen er ook wezen: Deströyer 666, Dead Congregation, Nocturnal Graves en Inconcessus Lux Lucis.

De Australiërs van Deströyer 666 spelen maar mondjesmaat in Europa, maar nu keren ze eindelijk weer terug naar Nederland. De band staat bekend om hun nietsontziende, verschroeiende mix van black thrash metal.

Het Griekse Dead Congregation is geen onbekende in de death metal scene. De brutale nummers zijn geïnjecteerd met een flinke scheut doom en black metal invloeden. Verplichte kost voor liefhebbers van Incantation en Immolation.

Net als Detröyer 666 zijn de mannen van Nocturnal Graves afkomstig uit Australië. De thrashy roots worden zeker niet verloochend, maar op hun laatste album ‘Titan’ is het geluid gelaagder, duisterder en zakt het tempo wat vaker in. Het geheel wordt daardoor alleen maar bruter.

verwijder filter
filter

Nieuwsbrief

Mis nooit meer een concert! Meld je aan en wij sturen je wekelijks de nieuw bevestigde en aankomende shows.

verzonden
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.