Doornroosje
loader

DI-RECT + Emil Landman

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Deze show is uitverkocht. Zoek je nog kaarten, kijk dan op ons ticketforum voor aangeboden kaarten of plaats een aanvraag, klik HIER.

DI-RECT staat alweer bijna 16 jaar aan de Nederlandse top en heeft een reeks radio- en liveklassiekers in de achterzak. Het begon met een vliegende start en met hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’ en al snel was DI-RECT al niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap.

De vijftien jaar die daar opvolgden waren een ‘Rollercoaster ride’. Met zeven albums, diverse top 10 hits, talloze awards en vooral meer dan 1500 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat de enthousiaste rockband ‘here to stay’ is.

Nu komt in september de nieuwe EP ‘Fired Up’ uit met als hoes een schilderij van Spike zelf. Op de nieuwe EP laat DI-RECT zich onder meer beïnvloeden door oude soul klassiekers en beloven ze een fris, nieuw geluid. Live heeft DI-RECT nog altijd de energie van een stel jonge honden.

Bekijk de foto's (Emil Landman)
Bekijk de foto's (DI-RECT)