Doornroosje
loader

DI-RECT

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

DI-RECT staat alweer bijna 16 jaar aan de Nederlandse top en heeft een reeks radio- en liveklassiekers in de achterzak. Het begon met een vliegende start en met hits als ‘Just the Way I do’ en ‘Inside my Head’ en al snel was de band al niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap.

De vijftien jaar die daar opvolgden waren een ‘Rollercoaster ride’. Met zeven albums, diverse top 10 hits, talloze awards en vooral meer dan 1500 live shows in binnen- en buitenland, heeft DI-RECT laten zien dat de enthousiaste rockband ‘Here to stay’ is.

Hun nieuwe album ‘Rollin With The Punches’ heeft de catchy singles ‘Rockstar’ en ‘With A Little Help’ opgeleverd en laat horen dat DI-RECT zich nog steeds ontwikkelt en zich laat beïnvloeden door oude soul klassiekers wat een frisse sound oplevert.

Bekijk de foto's (APA)
Bekijk de foto's (DI-RECT)