Doornroosje
loader

Red D + Tsandr

Diskodip

Diskodip is feest; flink feest! Na ons fijne avontuur tijdens de Vierdaagsefeesten op Valkhof Festival, zijn we weer terug met een clubavond. We komen meteen maar met een van onze favorieten op de proppen: niemand minder dan We Play House Recordings owner Red D zal een extra lange set komen draaien. Nijmeegs talent Tsandr zal het bal openen.

Red D [We Play House Recordings, BE]
De grootmeester van de Belgische scene. Hij runt het succesvolle label We Play House Recordings en maakte als FCL de wereldhit ‘It’s You’, samen met San Soda. Een muzikale fijnproever met een platencollectie waar je U tegen zegt. Hij was voor ons dé uitblinker op Drift Festival 2018 en daarom sluit hij de avond af met een extra lange set. Laat jezelf verassen..

Tsandr [Diskodip]
De goedlachse Nijmegenaar Tsandr heeft een eigenzinnige muzikale smaak die ons erg goed ligt. Afrikaanse funk, met uitstapjes naar soul en disco. Een echte liefhebber die je met zijn selectie platen weet te verassen. Onder andere sterk op Valkhof Festival en deze avond opent hij het bal voor Red D.

lees meer