Doornroosje
loader

Diskodip

Africa is calling! We hebben de ware selector van het moment uitgenodigd die weet hoe je een dansvloer in de lucht kan krijgen. Op 17 mei zijn we weer terug in Doornroosje in een intieme setting. Support komt van de man achter Plakbank; Coco en resident Txoria.

♫ Philou Louzolo ♫ (Lumberjacks in Hell, Banoffee Pies Records)
He is back! Philou Louzolo is een muzikale duizendpoot met releases die minstens zo indrukwekkend zijn als zijn dj-sets. Onder het motto ‘al het goede muziek komt uiteindelijk uit Afrika’ – weet Philou als geen ander hoe je Afrikaanse muziek kan combineren met uitstapjes naar rauwe Chicago/Detroit-achtige muziek. Met zijn project ‘Afrofuturism’ verspreid Nederlands’ finest rhythm king zijn liefde voor exotische en soulvolle elektronische muziek. Op 17 mei maakt hij zijn Diskodip debuut in Doornroosje.

♫ Coco ♫ (Plakband)
Een sound met veel culturele diversiteit staat deze man op het lijf geschreven. Met zijn succesconcept Plakband weet hij hoe je feest lit maakt. Een echte liefhebber die je met zijn selectie platen weet te verassen. House, disco, afro, italo – you name it.

♫ TXORIA ♫ (Diskodip)
De resident van Diskodip mag natuurlijk niet ontbreken en is weer terug op het vertrouwde nest.