Doornroosje
loader

Nachtsport

Dispar Vulgo + Nathan Surreal

Nachtsport is terug en presenteert alweer de 15e donderdageditie in het intieme Merleyn. Het is de een na laatste editie van het jaar en net als vorig jaar komen ze met een stevig programma. Wederom verwelkomen we twee buiten-stadse gasten: Dispar Vulgo en Nathan Surreal. Zij zullen deze avond de gashendel vakkundig opentrekken.

De Amsterdamse Dispar Vulgo is al flink wat jaren bezig met zijn carriere als DJ, producer en promoter. Als DJ behoort hij tot de een van de hardere en rauwe soorten en knalt met zijn up-tempo techno door alles wat los en vast zit. Zijn eigen platen worden ondertussen ook internationaal opgepakt en o.a. door DVS1 in de Berghain gespeeld.

Samen met DJ en collega Gloom organiseert hij Compound. Deze feesten in Studio 80 zetten een duidelijke stempel op de rauwere techno scene van Amsterdam, een broerplaats voor het wat zwaardere werk. Dispar Vulgo was al eerder te gast bij Nachtsport tijdens de zomerfeesten in de Oldcave, nu vragen we hem om Merleyn af te breken.

Nathan Surreal groeide op in Amsterdam en heeft met zijn Afrikaanse achtergrond al in zijn jonge jaren geleerd om met instrumenten om te gaan als drum en percussie en had het gevoel voor muziek al snel te pakken. Op zijn 16e jaar begon de liefde voor elektronische muziek en tevens zijn carriere als DJ en producer. De laatste tijd is hij hard bezig met zijn eigen producties waarmee hij al op de nodige feesten heeft gedraaid. Ook is hij gevraagd voor het nieuwe feest Incognito tijdens ADE met andere grote namen op het programma. Hij is doorgaans veel te vinden in de underground techno scene, en daarom past hij goed bij een avondje Nachtsport in Merleyn. Verwacht diepe en melodieuze grooves met donkere baslijnen van dit upcoming talent.

Net als vorig jaar zullen we het jaar afsluiten in Merleyn met een 3e kerstdag editie op vrijdag 27 december. Na het enorme succes van vorig jaar hopen we jullie ook daar dan weer allemaal te mogen verwelkomen.