Doornroosje
loader

X-Factor

DJ Panic Solo Night

Deze avond staat in het teken van niemand minder dan DJ Panic. Deze rotterdamse DJ staat op vrijwel elk groot evenement, van Decibel tot Nightmare in Rotterdam en noem maar op. Hij draait zelf al heel wat jaartjes mee. Deze meeste van de oude garde kennen deze man ook van de feesten in Parkzicht en de legendarische feesten in de Energiehal te Rotterdam. Sinds een korte tijd is hij gestart met de leuke avonden genaamd “Paniek in de Loods”. Nu heeft organisatie X-Factor Events ook het idee gekregen om eens Paniek in Nijmegen te gaan organiseren. Vanuit alle sociale media werd dit idee als super ontvangen!

Eerder werden met groot succes 2 andere solo partys in Doornroosje georganiseerd met DJ Dano en Dj Buzz Fuzz. De muziekstijlen die je deze avond kunt verwachten zijn; Happy Hardcore, Oldschool, Early Rave en Hardcore van dit moment.

De kaartverkoop is al in volle gang en zijn voor slechts € 10,- (ex fee) te verkrijgen bij alle Primera winkels in Nederland en online via www.facebook.com/xfactorevents en www.xfactorevents.nl.