Doornroosje
loader

The Takeover II

DJ Prime + DJ Cream + DJ Ray Escobar e.a.

The Takeover nodigt uit…

The Takeover neemt Nijmegen op deze zaterdag over met een landelijk bekend superhelden dj-team.

De eerste super-dj van deze avond is DJ Prime, die de Encore-avonden in Amsterdam organiseert. De mensen die daar al eens geweest zijn, die weten genoeg. DJ Prime is niet voor niets de ‘primaire’ trackspinner van die avond.

De andere dj die ook tot de crème de la crème van de Amsterdamse club-scène behoort is DJ Cream. Met zijn collectief SFFRMKRS (spreek uit: sfeermakers) killt hij de clubs in de hoofdstad en ver daarbuiten.

Vanuit Rotterdam komt Ray Escobar het Takeover-team versterken. Hij heeft dan misschien geen X-Ray Vision, maar met zijn Scenario-feesten heeft hij in de havenstad al een party neergezet, waar heel Roffa voor warmloopt. Hij is een ‘man with a plan’ en het scenario is al geschreven.

De nieuwe generatie dj’s uit Nijmegen wordt vertegenwoordigd in de persoon van DJ Odin. Noem hem geen ‘new kid on the block’ meer, want deze ‘kid’ is in een mum van tijd een volwassen dj geworden in Nijmegen, maar ook ver daar buiten.

J-Flava is de oude vos binnen de Doornroosje-muren. Van The Joint maakt hij nu de overstap naar het ‘nu’ om van The Takeover een succes te maken.

De MC side-kicks van deze avond zijn niet de minsten. Twee vocale zwaargewichten, die de microfoon als ‘special weapon’ kunnen gebruiken. Lood de Kloot van de Charmante Kloodzakken en Roscovitsch van Zo Moeilijk zijn de vocale ondersteuners in al dit muzikale geweld.