Doornroosje
loader

NEW

DJ Shipwrec + Roel Zweers e.a.

Na de NEW avond op Club Voerweg op het Valkhof Festival staat vanavond in Merleyn ook in het teken van Nieuw Electronisch Waar.

Eerder dit jaar liet Levingtquatre al horen met een DJ-set Merleyn te kunnen laten zweten. Vanavond komt hij dit dunnetjes over doen met een live-set, waarin ruimte is voor zijn atmosferische stukken, maar zeker ook zijn meer op de dansvloer gerichte werk. Hij heeft inmiddels een EP uitgebracht op Immersed Audio en er zit voor dit jaar nog meer moois in de pijpleiding, waaronder een release op Forward Thinking Sounds.

Ook Minotaur Electronics komt een live set geven. Met een grote voorliefde voor alles wat niet mer een computer gemaakt word maakt hij zelf een uiterst dansbare combinatie van techno, acid en electronica.

Arnhem is ook vertegenwoordigd en wel door DJ en producer Roel Zweers, die een stuwende techno set komt geven. Of zoals hij het zelf omschrijft: “opbouwende techno plaatjes die je meenemen tot een hoogtepunt”. Met eerdere optredens op Emporium, Schones Wochenende en Have A Nice Day is het zeker geen onervaren jongen meer en moet dat met dat hoogtepunt wel goedkomen.

De laatste platen van de avond worden opgelegd door iemand die vanaf het begin al betrokken is bij de oprichting en de ontwikkelingen van NEW: Pure.