Doornroosje
loader

The Joint Reunion Party

DJ TLM + J Flava DJ Mass & friends e.a.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Deze show is uitverkocht. Er zijn geen tickets aan de deur verkrijgbaar. Wellicht biedt ons ticket forum soelaas.

The Joint Reunion als éénmalige classic party terug in Doornroosje.

De ruige r&b, de rauwe hip-hop en de hete dancehall-tunes uit het gouden ‘urban’ decennium, van 1995 tot 2005.In het tijdperk dat The Neptunes allemaal hits de wereld in stuurden, Dr. Dre nog op zijn creatieve ‘high’ zat en Timbaland er voor zorgde dat Jay-Z net dat beetje extra ‘Bounce’ had. Toen ook DJ Premier klassieker na klassieker uit zijn producers-mouw schudde en Guru en Ol’ Dirty nog ademden. Op deze avond komen al hun hits voorbij, op een manier, zoals je die alleen maar bij The Joint te horen kreeg.

In de grote zaal staan de onbetwiste Joint turntable-kings DJ TLM en resident J-Flava achter de ‘decks’ en is de ‘Caribbean master of ceremony’ Rukshun de host.

De kleine zaal is het territorium van DJ Mass. Hij nodigt zijn vrienden uit, om op zijn block-party de ‘golden era’ van de hip-hop te laten herleven. En daar hoort natuurlijk MC Melodee als host bij, want zij weet als geen ander hoe je een classic-party moet hosten.

The Joint: Still bigger than hip-hop!