Doornroosje
loader

Douwe Bob + Max Meser

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Deze show is uitverkocht, er zijn nog wel tickets beschikbaar voor de show in Oss op 20 april. Klik hier voor meer info.

Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, brengt Douwe Bob op 15 mei 2015 zijn langverwachte tweede album ‘Pass It On’ uit. Het album sprint na de release meteen door naar de nummer 1 spot van de Album Top 100. De zomerhit ’Sweet Sunshine’ is vervolgens niet van de radio te branden. Met zijn band speelt hij voor alleen maar uitverkochte zalen door het hele land. En natuurlijk worden er vele zomerfestivals aangedaan.

“Ik vind het te gek om tijdens een optreden de extremen op te zoeken”, vertelt Douwe Bob. “Het is geweldig om met een klein liedje met alleen gitaar en zang de zaal stil te krijgen, om ze vervolgens keihard te laten meezingen met een hardere song. Live spelen is het mooiste wat er is”.

Douwe Bob is muzikant in hart en nieren en een goede entertainer. Wat hem onderscheidt van veel van zijn leeftijdsgenoten is zijn diepgang. Op ‘Pass It On’ weet hij de tijdgeest te vangen in scherpe, pakkende popsongs. Live bouwt hij die songs uit en zweept hij het publiek op. Douwe Bob bracht in 2013 zijn debuutalbum ‘Born In A Storm’ uit. Daarna volgde drie maal een volledig uitverkochte tour door Nederland. Hij stond op Pinkpop, speelde tijdens Vierdaagsefeesten 2015 de Stevenskerk plat en werd door luisteraars van 3FM tot ‘Beste Zanger’ gekroond middels een 3FM Award .

Bekijk de foto's (Max Meser)
Bekijk de foto's (Douwe Bob)