Doornroosje
loader

Let’s Take It Outside Tour

Douwe Bob @ Gofferttheater

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Douwe Bob komt voor een optreden naar Openluchttheater De Goffert op zaterdag 1 juli.

De afgelopen jaren volgden de hoogtepunten elkaar in rap tempo op voor Douwe Bob. Na de succesvolle samenwerking met Anouk, die de hit ‘Hold Me’ opleverde, bereikte hij met zijn tweede album ‘Pass It On’ de nummer 1-spot van de Album Top 100. Verder had hij een zomerhit met ‘Sweet Sunshine’, vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival in Stockholm met z’n hit ‘Slow Down’ en speelde met zijn band voor uitverkochte zalen door het hele land.

“Live spelen is het mooiste wat er is. Ik stap met mijn muzikale vrienden in het busje en we vertellen onze verhalen aan het publiek. Een ding is zeker, het eindigt altijd met een groot feest. Nederland heeft veel geweldige openluchttheaters. Het is zo ontzettend gaaf om op een mooie zomeravond in zo’n prachtige setting in de buitenlucht te spelen. Ik heb erg veel zin om onder de sterren mijn liedjes te gaan spelen”.

Klik hier voor een routebeschrijving naar het Openluchttheater de Goffert.

Bekijk de foto's