Doornroosje
loader

House Classix

Dr. Motte + Pure + M.E. e.a.

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De allerlaatste House Classix in het oude Doornroosje moet natuurlijk een speciale worden. Nog een keer los gaan op de allervetste klassieke house en techno platen van ‘back in the day’. Naast het House Classix allstar team bestaande uit lokale legendes Pure, M.E., Mark Wanders en Camiel vliegen we een hele bijzondere gast in die een fundamentele rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van dance muziek in Europa.

Berlijner Dr. Motte is het brein achter de roemruchte Love Parade, het festival dat mede werd opgericht om de val van de muur te vieren en later uitgroeide tot het grootste feest van de planeet. Een feest waar de liefde vanaf droop en dance naar een nieuwe fase bracht. Deze liefde hoort natuurlijk ook bij de oorspronkelijke kerstgedachte, dus laat je vooral onderdompelen in dit warme bad van klanken en heb je dansbuur lief.