Doornroosje
loader

Roosje Ontwaakt

Drift in Residentie

Tom Trago & Animistic Beliefs

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Een gigantische verzameling synthesizers en machines uit de vorige eeuw vormt de komende weken de nieuwe thuisbasis van Tom Trago en Animistic Beliefs. De artiesten verblijven elk één week als Drift-resident in wat misschien wel de meest unieke muziekstudio van Nederland is: Willem Twee studios in Den Bosch. Ze werken er aan nieuwe muziek en verse ideeën, om weer naar buiten te komen met een tas vol exotische geluiden en kennis.

Op zaterdag 28 november brengen we in samenwerking met Jäger Music, Doornroosje en Open Source Radio alle onderdelen samen tijdens een grensverleggende showcase die je online kan volgen of live in Doornroosje beleeft tijdens twee unieke shows voor maar 30 personen. Meer informatie over de speeltijden en ticketverkoop volgt snel.

Meer weten? Jäger Music legt het uit: bit.ly/jäger-drift-in-residentie

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Sinus, Jäger Music, Doornroosje, Willem Twee studios en Open Source Radio.

Show 1 – deuren open 19:00, start show 19:30.
Show 2 – deuren open 21:45, start show 22:15.