Doornroosje
loader

Dry the River

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De folkrockers van Dry the River zien er op eerste gezicht wat woest uit, maar dat is niet vreemd; alle leden hebben voorheen namelijk in punk- en hardcore bands gespeeld.

Na zijn studie geneeskunde besluit zanger Peter Liddle het rustige pad te kiezen en de hardcore en punk achter zich te laten. Hij stort zich op de basis: zijn stem, akoestische gitaar en besluit om met leden uit eerdere bands Dry the River te formeren, waarin hij zijn intieme liedjes deelt met de rest. Het heeft geresulteerd in twee albums, waarvan ‘Alarms in the Heart’ uit 2014 de meest recente is.

De heftige achtergrond van de mannen is niet helemaal verloren gegaan maar is geïntegreerd in hun muziek. Emotionele folk meets rock met een ruige ondertoon is het resultaat. Ze passen in het straatje van Mumfords and Sons en Jason Molina maar dan wel gespeeld met de vurigheid van The Gaslight Anthem.

Voor deze show geldt SKIR korting, klik hier voor meer info.

Bekijk de foto's