fbpx
Afbeelding voor Duncan Laurence

Duncan Laurence

+ Dion Cooper

zondag 31 oktober 2021
locatie:
Doornroosje
datum:
zondag 31 oktober 2021
zaal open:
19:00 uur
start:
19:45 uur

Singer-songwriter Duncan Laurence won in 2019 het Eurovisiesongfestival met het nummer ‘Arcade’. Het nummer werd een wereldhit en behaalde een gouden status in Amerika en een plek in de Billboard Top 100.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

Anderhalf jaar naar zijn zege verscheen in 2020 het album ‘Small Town Boy’. Duncans debuutalbum bevat dromerige, verhalende nummers gebaseerd op zijn eigen leven. Na een uitverkochte clubtour in Nederland, zijn allereerste EU tour en succesvolle optredens op Eurosonic, Pinkpop en Vrienden Van Amstel Live kan Duncan terugkijken op een uiterst succesvolle periode. Dit najaar brengt hij zijn nieuwe nummers ten gehore in Doornroosje!

De support wordt verzorgd door Dion Cooper. Dion Cooper heeft een uiterst karaktervol stemgeluid, speelt gitaar en verpakt oprechte emoties in dik geproduceerde pop. JP Saxe, Ed Sheeran, maar ook Shawn Mendes liggen op de loer. Hij schreef en bracht tijdens de lockdown maar liefst 10 songs in eigen beheer uit.

genre

pop, singer songwriter

media

Duncan Laurence

zondag 31 oktober 2021

placeholder