Doornroosje
loader

Duncan Laurence

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

Voor deze show is de CoronaCheck app verplicht. Zorg voor een geldige QR-code, vergeet je ID niet en check thuis alvast of de app werkt!

A COVID Certificate is mandatory for this show. Make sure you have a valid QR code, don’t forget your ID and check the app before your visit!

De singer-songwriter Duncan Laurence vertegenwoordigde Nederland tijdens het Eurovisiesongfestival in 2019. Met het nummer Arcade werd Duncan winnaar en het nummer groeide uit tot een ware wereldhit met. Arcade behaalde een gouden status in Amerika en een plek in de Billboard Top 100. Daarnaast is het nummer uitgebreid in de spotlight gezet bij de Today Show en The Ellen DeGeneres Show.

Anderhalf jaar naar zijn zege verscheen in 2020 het album ‘Small Town Boy’. Duncans debuutalbum bevat dromerige, verhalende nummers gebaseerd op zijn eigen leven. Na een uitverkochte clubtour in Nederland, zijn allereerste EU tour en succesvolle optredens op Eurosonic, Pinkpop en Vrienden Van Amstel Live kan Duncan terugkijken op een uiterst succesvolle periode. Dit najaar brengt hij zijn nieuwe nummers ten gehore in Doornroosje!