Doornroosje
loader

NYE: Planet Rose is op Drift

DVS1 + Convextion + Objekt + Joey Anderson + DJ Qu + Brent Roozendaal

Nooit meer te laat zijn voor kaartjes en altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt in Doornroosje? Meld je aan voor de Doornroosje WhatsApp Service door een bericht te sturen naar 06-1257 5255.

De Nijmeegse techno en house bastions Planet Rose en Drift slaan de handen ineen voor muzikaal vuurwerk van de bovenste plank aan het Stationsplein.

Planet Rose is op Drift. Drift is op Planet Rose. En dat al meer dan 12 jaren lang. Daarom worden de handen ineen geslagen en brengen de twee Nijmeegse house en techno instituten voor het eerst een gezamenlijk nieuwjaarsfeest van epische proporties. Want wat is er nou leuker dan met je betere helft het nieuwe jaar in te luiden?

De line up is een perfecte versmelting van waar Planet Rose en Drift voor staan: hoogstaande house en techno in de brede zin van het woord. In de grote zaal vormt techno de leidraad, met uitstapjes naar electro en electronica. De Amerikaanse draaitafel virtuoos DVS1 is een graag geziene gast in het Nijmeegse en dit wordt de 3de keer dat hij rond de jaarwisseling te bewonderen is. Het Berlijnse studio wonderkind Objekt bracht deze week zijn magistrale debuutalbum ‘Flatland’ uit. Een knap staaltje hogere wiskunde vertaald in geluid. Convextion uit Dallas is onze derde gast in de Rode Zaal. Er zijn maar weinig obscure producers van grotere invloed geweest dan Gerard Hanson. Drift’s eigen Brent Roozendaal mag natuurlijk niet ontbreken en past als een handschoen in deze line up van bijzondere artiesten.

De Paarse Zaal is het domein van 2 oude rotten uit New Jersey, die de laatste jaren veel harten sneller hebben doen kloppen met hun platen en DJ sets. Joey Anderson bracht zijn schitterende debuutalbum ‘After Forever’ uit op het Nederlandse Dekmantel label, terwijl DJ Qu menig hypnotische dansvloer klapper uitbracht via o.a. zijn eigen Strength Music label. House op zijn tripperigst, all night long.

lees meer