fbpx
Dying Fetus

Fortarock

Dying Fetus + Ingested

+ Changing Tides

zondag 12 juni 2022
locatie:
Doornroosje
datum:
zondag 12 juni 2022
zaal open:
19:30 uur
start:
20:00 uur

Dying Fetus staat bekend om hun brute death metal van de hoogste orde. Ook de live shows zijn altijd van buitencategorie. De Amerikaanse band is geen onbekende meer in Nijmegen en neemt nu de razendpopulaire Engelse band Ingested mee op sleeptouw om de boel aan gruzelementen te spelen.

‘Wrong One to Fuck With’, zo heet het laatste werk van Dying Fetus. En die titel laat niets aan de fantasie over, want het is net als de andere albums een plaat zonder grootste koerswijzigingen en al net zo subtiel. Alles moet stuk, laat dat maar aan dit Amerikaanse powertrio over. Een stoomwals van sublieme technische death metal. De Amerikaanse band bekleedt dan ook een unieke positie binnen de death metal scene en worden op handen gedragen, en terecht; prepare to get hammered!!

Goed voorbeeld doet volgen is het gezegde en dat gaat zeker op bij Ingested. De mix van deathcore, slam en death metal staat als een huis en de chugging riffs, blastbeats en breakdowns vliegen je om de oren. De band heeft onlangs een voorproefje van de nieuwe plaat vrijgegeven in de vorm van ‘Rebirth’. Check de video hier. Bij zijn is meemaken!

Changing Tides stond onlangs in 013 voor een heuse releaseshow voor hun debuut ‘Impair The Vision’. Een plaat waarop knalharde metalcore en deathcore worden afgewisseld. De perfecte opener voor deze avond.

genre

metal, death metal

tijdschema

  • Changing Tides - 20.00-20.30
  • Ingested - 20.50-21.30
  • Dying Fetus - 21.50 - 23.00

media

line-up

Dying Fetus + Ingested

zondag 12 juni 2022

placeholder