Doornroosje
loader

Zomerfeesten in Merleyn: Lariekoek

Electric Embargo b2b Jesse Marcinski

Let’s go Turrrrbo! Let’s go fluor! Na de beestenbende van de vorige editie staat Lariekoek te gloeien van verlangen om er weer een schitterende avond van te maken en de zomerfeesten in turrrrbostijl af te sluiten.

 

Wij heten je deze keer welkom in de meest kleurrijke, funky hotspot van Nijmegen: Neon Disco Club Merleyn. Deze flashy feestavond wordt muzikaal geleid door: Electric Embargo (a.k.a. Jan Liefhebber)  b2b met Jesse Marcinski (Lariekoek) en Berry van Gardingen (Titty Twister).

Deze heren staan te popelen en laten je alle hoeken van de zaal zien in één fluoriserende muzikale uitspatting van deephouse tot techno.

Ook is de Orangeroom aanwezig, zodat de hele wereld online kan meegenieten van deze superduper Turrrrbofluorpartij! Even chillen tijdens deze frisse neonexperience? Dan kun je terecht in onze Greenroom waar je lekker kunt vloeken met je omgeving. De motor start om 0.00 uur en bereikt de felgekleurde fluorstreep om 5.00 uur (of later). De handrem zit er deze avond niet op en we worden sowieso geflitst (bekeuring op eigen risico).