Doornroosje
loader

Give it Dub '4th Birthday'

Emalkay + Pinch + Tunnidge e.a.

 

Vier jaar geleden vond de eerste editie van Give it Dub plaats in ‘De Wissel’ in Mill. Sindsdien hebben een keur aan DJ’s de flyers en posters van de parties gesierd en is Give it Dub in Doornroosje uitgegroeid tot een van de vaste waarden voor dubstepminnend Nederland. Tijd voor een feestje.

Emalkay was de eerste buitenlandse artiest die op Give it Dub optrad. Toen nog relatief onbekend, maar inmiddels een niet te missen naam binnen de scene. Met hits als ‘When I look at You’ en ‘Fabrication’ op zak reist hij de hele wereld rond. Pinch debuteert deze avond op Give it Dub, en dat werd tijd ook. Naast een begaafd dj en producer is hij tevens label baas van het grote Tectonic Recordings en hij vormt samen met Distance de act Deleted Scenes. Tunnidge is altijd al één van onze favoriete dj/producers geweest. Met releases op labels als Deep Medi, Chestplate en Tectonic, weet je dat het goed zit met deze man.

Uiteraard is ook de gehele Give it Dub-crew aanwezig, en hebben we Lucash & Trollface uitgenodigd om de line-up in de grote zaal compleet te maken.

De kleine zaal staat dit maal in het teken van Drum and Bass en Jungle.